Sammen kan vi redde liv!

Philips HS1 hjertestarter

  • 16490,-
  • 14490,-
Viser priser ekskludert mva - klikk her for å endre

På lager
Del
Artikkelnummer: AM505030

Philips HS1 hjertestarter gir trygghet ved at du vet du kan redde et liv selv før helsepersonell rekker frem. Det er konstruert slik at alle skal kunne bruke det til en hver tid og på et hvilket som helst sted. HS1 er en halvautomatisk hjertestarter som har IP21 og er beregnet for innemiljø som kontorer, skoler etc.

Lett å lære

Med minimal trening vil du føle deg trygg på at det er mulig for deg å redde et liv til en medarbeider, en venn, et familiemedlem eller til noen i det offentlige rom med en hjertestarter.

Lett å bruke

Rolig og naturlig stemmeinstruksjon som gir deg veiledning i å yte førstehjelp ved defibrillering og HLR.

Alltid klar til bruk

Omfattende automatisk selvtest kontrollerer alle HS1s vitale funksjoner daglig, ukentlig og månedlig for å sikre at den alltid er klar til bruk i en livstruende situasjon.

Stemmestyrt veiledning

En klar og rolig stemme vil hjelpe deg med instruksjoner som er enkle å følge. Vi fører HS1 med norsk tale, men dersom andre språk ønskes er vi behjelpelige med å skaffe det.

Komplett pakke består av hjertestarter, bæreveske, elektroder, batteri, bandasjesaks, barberhøvel, nitrilhansker, munn-til-munn-maske og absorberende kompress. HS1 har 8 års garanti.