Sammen kan vi redde liv!

For oss er publikum, kunden og deres trygghet viktigst av alt.

Medix Førstehjelp AS er et MVA-registrert firma som tilbyr tjenester og utstyr innen førstehjelp og HMS. Vi har flere dyktige medarbeidere med bred erfaring innen emnet, de fleste med sitt daglige virke i den akuttmedisinske kjeden. Vi tilbyr i hovedsak førstehjelpskurs, salg av førstehjelpsutstyr og hjertestartere samt utleie av førstehjelpspersonell til ulike arrangementer. Vi kan ved behov levere avanserte helsetjenester med helsepersonell og leger, og vi er selvsagt registrert hos NPE, som en trygghet for våre pasienter og kunder. Dette gjør oss til totalleverandør.

Vi har svært mange fornøyde kunder, og er godt etablert på markedet. Med oss på laget har vi flere dyktige medarbeidere som skal gjøre det de kan for at kundene og pasientene vi er i kontakt med blir fornøyd.

Medix Førstehjelp  er registrert som totalforhandler hos med alle rettigheter, og kan via Life Norge AS, Medisol og Mediq Norge AS levere medisinsk utstyr og forbruksmateriell fra verdens ledende produsenter. I tillegg kan vi gjennom vår forhandleravtale hos Lyreco, tilby kundene våre stort sett alt de trenger til sommerfesten, eller til større arrangementer - fra kopper og bestikk, til profilerte klær, ID-kort osv. Vi har i tillegg flere internasjonale leverandører, og direktekontakt med flere produksjonslinjer i utlandet. 

Finansiering

Vi kan tilby gunstige leasingavtaler via vår samarbeidspartner GRENKE, og er opptatt av at du som kunde skal ha den fleksibiliteten du trenger for å investere i trygghet for deg og de rundt deg, enten det er på jobb eller privat. Hos oss kan du ved hjelp av pakken "Medix fra leie til eie" enkelt avtale å kjøpe ut utstyr etter endt leasingperiode, eller du kan avtale levering av helt nytt utstyr med ny leasingavtale.

Via vår partner Klarna kan vi tilby fleksible betalingsmetoder i vår nettbutikk som blant annet inkluderer muligheten for faktura, betalingsutsettelse, kortbetaling og delbetaling. Enklere og tryggere blir det ikke. 

For privatpersoner kan vi også tilby faktura og delbetalingsmuligheter for større beløp inntil kr 200.000,- via vår finansieringspartner Resurs Bank. Dette alternativet krever manuell behandling av oss.

Er du på jakt etter noe du ikke finner i nettbutikken, ta kontakt med oss på [email protected] eller telefon 64 80 81 20 - som totalleverandør har vi tilgang til hele helse- og sykehusporteføljen, og kan følgelig levere nødvendig utstyr til legekontorer, helseinstitusjoner, ambulanse, frivillige organisasjoner og andre beredskapstjenester.

Bruk undermenyene i hovedmenyen for å navigere i de ulike produktkategoriene.