Sammen kan vi redde liv!

Lifeline AED Hjertestarter

  • 14490,-
  • 13490,-
Viser priser ekskludert mva - klikk her for å endre

På lager
Del
Artikkelnummer: 743858/24723

Hjertestarter Lifeline AED halvautomatisk defibrillator med opptil 7 års batteri - norsk versjon med norsk språk og norsk 3 minutter algoritme. En en av verdens beste hjertestartere i dette segmentet. Med kun to knapper (av/på og sjokk) er dette en enkel hjertestarter å bruke. Med enkle instrukser i stemmeveiledningen forteller den deg hva du skal gjøre underveis i gjenopplivingen.

  • Opp til 7 år levetid på batteri
  • 54 IP for fukt og støv
  • 2.0 kg vekt totalt med batteri installert
  • Mindre enn 4 sekunder ladetid
  • Bifasisk teknologi
  • Enkel å oppdatere og uten kostnader med minnebrikke
  • 8 år garanti - ingen service på enhetene. Skulle det skje noe i garantiperioden får du en ny maskin, enkelt og greit!

Defibtech har utviklet en ny, revolusjonerende, halvautomatisk hjertestarter fra bunnen av. Teknologien er så avansert at den omfatter alle kritiske faktorer som er nødvendig for å gi den mest avanserte behandlingsformen ved en akutt hjertestans. Allikevel er den så enkel å bruke at også personer uten medisinsk bakgrunn eller kunnskap, effektivt kan bidra til å redde liv.

LifeLine AED er utviklet av erfarne ingeniørteam i USA og omfatter den beste prosesseringsteknikk og en meget avansert EKG-analyse. Dette gjør at enheten oppfyller alle krav som stilles til en moderne defibrillator. Algoritmene er laget for å følge de anbefalingene som er gitt av Norsk Resuscitasjonsråd (NRR) og brukeren kan derfor være sikker på at riktig behandling og veiledning blir gitt av enheten.

Lifeline AED defibrillatoren bruker avansert bifasisk teknologi som måler motstanden i kroppen og vil automatisk tilpasse energien og varigheten på støtet. Batteriet har helt opp til 7 års holdbarhet og maskinen beskytter godt mot fukt, vann og støv.

Oppdateringer av algoritmer og software gjøres enkelt og kostnadsfritt enten av deg eller din leverandør, med en Lifeline minnebrikke som settes inn i maskinen.

Økonomisk er LifeLine sannsynligvis den mest prisgunstige AED enheten på markedet i dag med de kraftige spesifikasjonene denne maskinen er satt opp med. Rimelig forbruksmateriell og tilleggsutstyr gjør også dette til et godt kjøp.

Lifeline AED vil være et meget godt valg for alle som ønsker en kraftig og robust enhet som vil gi deg og dine en god sikkerhet ved uventet hjertestans.


FOR BEDRIFTER; LEASING TILGJENGELIG FRA KR 382kr/mnd eks mva, periode 48 mnd. Endelig pris på forespørsel.