Sammen kan vi redde liv!

Vår visjon er enkel. Vi ønsker å hjelpe til! Vi ønsker å hjelpe til å redde liv!
For oss er publikum, kunden og deres trygghet viktigst av alt.

Medix Førstehjelp AS er et MVA-registrert firma som tilbyr tjenester og utstyr innen førstehjelp og HMS. Vi har dyktige medarbeidere med bred erfaring innen emnet, flere med sitt daglige virke i den akuttmedisinske kjeden. Vi tilbyr i hovedsak førstehjelpskurs, salg av førstehjelpsutstyr og hjertestartere samt utleie av førstehjelpspersonell til ulike arrangementer.  Vi kan ved behov levere helsetjenester, og er selvsagt registrert hos NPE, som en trygghet for våre pasienter og kunder. Dette gjør oss til totalleverandør.

Vi har svært mange fornøyde kunder, og er godt etablert på markedet. Med oss på laget har vi flere dyktige medarbeidere som skal gjøre det de kan for at kundene og pasientene vi er i kontakt med blir fornøyd.

Medix Førstehjelp er registrert som totalforhandler med alle rettigheter, og kan via Life Norge AS, Medisol, LHL Førstehjelp og Mediq Norge AS levere medisinsk utstyr og forbruksmateriell fra verdens ledende produsenter. I tillegg kan vi gjennom vår forhandleravtale hos Lyreco Norge, tilby kundene våre stort sett alt de trenger til sommerfesten, eller til større arrangementer - fra kopper og bestikk, til profilerte klær, ID-kort osv. Vi har i tillegg flere internasjonale leverandører, og direktekontakt med flere store produksjonslinjer i utlandet. 

Vi kan også tilby alarm og sikkerhetssystemer fra Elotec Ajax, en av markedets ledende leverandører. Vi har faglærte montører og rådgivere som hjelper deg finne pakken som passer best. 

Finansiering

Vi kan tilby gunstige leasingavtaler via vår samarbeidspartner GRENKE, og er opptatt av at du som kunde skal ha den fleksibiliteten du trenger for å investere i trygghet for deg og de rundt deg, enten det er på jobb eller privat. Hos oss kan du ved hjelp av pakken "Medix fra leie til eie" enkelt avtale å kjøpe ut utstyr etter endt leasingperiode, eller du kan avtale levering av helt nytt utstyr med ny leasingavtale.

Via vår partner Klarna kan vi tilby fleksible betalingsmetoder i vår nettbutikk som blant annet inkluderer muligheten for faktura, betalingsutsettelse, kortbetaling og delbetaling. Enklere og tryggere blir det ikke. 

For privatpersoner kan vi også tilby faktura og delbetalingsmuligheter for større beløp via vår finansieringspartner Resurs Bank. Dette alternativet krever manuell behandling av oss.

Èn rød tråd fra start til slutt!

Vi samarbeider med flere store vaktselskaper, blant annet Elite Sikkerhet AS. Mulighetene gjør at vi med våre samarbeidspartnere, kan tilby totalpakker til arrangører med både vektere, ordensvakter og førstehjelpsberedskap. Ved at vakt- og førstehjelpspersonellet kjenner hverandre godt, kan vi sammen tilby et mer enhtlig tjenestetilbud til våre kunder, som blant annet felles risikoanalyser, handlingsplaner m.m.

Alt dette til svært konkurransedyktige priser, samlet på én faktura. Enklere blir det ikke.  

Kontakt oss i dag - la oss hjelpe deg!

Ønsker du å vite mer om oss? Ønsker du uforpliktende tilbud på førstehjelpskurs, -utstyr, eller arrangementberedskap? Kanskje en gratis gjennomgang av dine HMS-behov?

Kontakt oss via vårt kontaktskjema, på [email protected] eller ring vårt sentralbord på 64 80 81 20, og vi vil hjelpe deg!Medix Førstehjelp AS - Vi kan førstehjelp! 

Organisasjonsnummer 923 019 499 MVA

Noen av våre siste tilbakemeldinger fra kundene

Et lærerikt kurs hvor kursholder klarte kunsten å blande inn humor i alvor som gjør at man huske det som blir sagt.

Kursdeltaker, Viken

Fantastisk flink instruktør. Et viktig tema som ble lagt frem på en morsom, men ordentlig måte. Timene fløy og vi sitter igjen trygge på at vi vet hva som skal gjøres dersom en skummel situasjon oppstår. 

Stine M., Drammen

Veldig bra opplegg :) Beste førstehjelpskurset jeg har vært på.

Kursdeltaker, Viken

Dyktig og snakker sånn at alle skjønner hva han prøver å formidle.

Anders, Viken

Et lærerikt kurs hvor kursholder klarte kunsten å blande inn humor i alvor som gjør at man huske det som blir sagt.

Kursdeltaker, Innlandet

Lettfattelig, givende og lærerikt! Instruktørene gjorde det behagelig, underholdende og snakket om relevante temaer.

Kursdeltaker, Moss