Sammen kan vi redde liv!

Er du trygg på hva som skal til for å redde liv? 

Våre instruktrører har lang erfaring med kurs innen akuttmedisin og førstehjelp. Flere har lang erfaring fra arbeid direkte tilknyttet den akuttmedisinske kjeden som redder liv. I tillegg til sitt arbeid har alle våre instruktører bestått både interne og erksterne kurs som gir de kompetanse til å formidle sin gode kunnskap til kursdeltakerne på en levende måte. Kvalitet er viktig - derfor er vi svært nøye på oppfølging og resertifisering av instruktørene våre. 

Visste du at ambulansen har en anbefalt, men ikke lovpålagt responstid i tettbebygd strøk på 12 minutter? Trenger du hjelp utenfor bykjernen er den samme anbefalte responstiden 25 minutter. Responstid er tiden det tar fra du ringer 113, og til ambulansen er fremme. Det betyr at din innsats er absolutt helt avgjørende i påvente av at ambulansen kommer frem! Førstehjelp er ferskvare, og må trenes på - anbefalingene sier minst én gang hvert annet år, men gjerne hvert år om man ikke er bevisst på dette i hverdagen. 

La oss hjelpe til, slik at du eller de ansatte i din bedrift er klare til å handle når noe skulle skje. Denne kunnskapen er ikke bundet til arbeidsplassen, men noe du har med deg overalt! Et førstehjelpskurs, er en investering i trygghet for deg og de du har rundt deg hver dag! 

Alle våre kurs følger nasjonale råd og anbefalinger gitt av NRR, ERC og Norsk Førstehjelpsråd. 

Er du allerede deltaker på et av våre kurs? Registrer deg her!