Sammen kan vi redde liv!

Brannslukningsapparat 2 kg pulver

  • 262,-
Viser priser ekskludert mva - klikk her for å endre

På lager
Del
Artikkelnummer: VU 404020

Nordic 2 kg brannslukker holder høy kvalitet og er godkjente i henhold til norske og europeiske standarder. Dette er en ABC-håndslukker med en av markedets høyeste effektklasser. Leveres med bilbrakett og oppfyller kravene til slukkeutstyr i bobil og caravan.

ABC-pulver
En ABC-pulverslukker kan benyttes mot branner i alle typer materialer. Pulveret reagerer kjemisk med brannen og har en kvelende effekt. Pulver er effektivt mot branner i væsker og faste materialer, det leder ikke elektrisk strøm og kan derfor også benyttes mot branner i elektriske anlegg. Slukkeren er tilpasset de nordiske forholdene og tåler frosthelt ned til -30°C.

God økonomi og høy slukkeeffekt
En 2 kg ABC-pulverslukker har lange kontroll- og serviceintervaller i.h.t. NS-3910; Standard for vedlikehold av håndslukkere. Den gir således god brannvernøkonomi. I tillegg gir ABC-pulver definitivt mest slukkeeffekt for pengene, noe som gjør at utrente personer har god slukkekapasitet tilgjengelig ved et branntilløp. Det øker sjansene til å slukke brannen betydelig.

Godt egnet til:
Som supplement i bolig og fritidshus, til fritidsbåt, bobil og campingvogn. Bilbrakett følger med.

Tekniske data:

Dimensjoner (h + Ø): ca. 36 cm, Ø 11 cm.
Vekt: ca. 3,7 kg.
Brannklasse: ABC
Effektklasse: 13A 89B C
Driftstemperatur: -30°c til +60°C
Standarder: NS-EN 3 og CE-0409
Sertifisering: CE-0409, DNV.
Lisensnummer: 210-01H

NB! §5-15 i Forskrift om utforming og innretning av arbeidsplasser og arbeidslokaler (arbeidsplassforskriften) sier følgende om skilting av brannslukningsutstyr:

Brannslokkingsutstyr skal være merket og identifisert med varig sikkerhetsskilting og om nødvendig varselfarger. Fargen for merking av utstyret skal være rød. Den røde flaten må være så stor at utstyret lett kan gjenkjennes.

Inngang til oppbevaringssted for brannslokkingsutstyr og områder hvor brannslokkingsutstyr oppbevares, skal merkes med skilt.