Sammen kan vi redde liv!

Slukkeskum Multipro 110

  • 223,-
Viser priser ekskludert mva - klikk her for å endre

På lager
Del
Artikkelnummer: VU 404094

Slukkeskum Multipro 110 er en liten «sprayboks» som er enkel og effektiv ved små branner og branntilløp. Skum gir lite sekundærskader ved bruk. Den er tilpasset vårt klima og er frostsikret til -30°C. Spesielt utviklet for også å slukke de vanskelige fett- og oljebrannene. Slukkeskum Multipro 110 er et godt supplement for å øke brannsikkerheten, men erstatter ikke krav til manuelt slukkeutstyr.

Like enkelt i bruk som hårspray – alle kan bruke den
Lav vekt, enkel og kjent betjening gjør Slukkeskum Multipro 110 enklere og raskere i bruk enn tradisjonelle brannslukkere for personer i alle aldre. Den unike konstruksjonen gjør at den kan brukes i alle vinkler, også opp ned. Selve slukkemiddelet ligger i en blære inne i boksen og blir «klemt ut». Forseglingen gjør at man enkelt ser om Slukkeskum Multipro 110 er ubrukt og klar til bruk. 

Tilpasset det norske klimaet
Spesialutviklet for å ta de vanskelige fett- og oljebrannene og frostsikret til -30°C gir mange bruksområder. Slukkeskummet inneholder ingen merkepliktige giftige eller helseskadelige stoffer. Ingen drivgass, beholderen er trykksatt med ren luft. Slukkeskum Multipro 110 er produsert i EU iht. britisk standard BS 6165:2002 small disposable fire extinguishers of the aerosol type.

God holdbarhet og enkel avfallshåndtering
Hele 5 års holdbarhet fra produksjon. Slukkeskum Multipro 110 er merket med Grønt Punkt og skal sorteres som restavfall.

Man husker nummeret til brannvesenet
«Ring 110 logoen» ble valgt til produktet for å øke bevisstheten rundt nødnummeret til brannvesenet.

Bruksområder: I hjemmet (kjøkken, stue, garasje og hobby), på kontoret, i verktøykassa til håndverkeren, på hytta, i bilen, i campingvogn / bobil, på båten og med i tursekken. Alle steder hvor en brann kan oppstå bør Slukkeskum Multipro 110 være klar til bruk. Festebrakett (tilleggsutstyr) gjør det er enkel å plassere Slukkeskum Multipro 110 i for eksempel bil og båt slik et den oppbevares på et fast sted der alle vet hvor den er.

Tekniske data:
Dimensjoner: Ø: 65 mm, H: 238 mm.
Vekt: ca. 592 gram.
Mengde slukkemiddel: 400 ml./ 512 gr.
Type slukkemiddel: 110 Multipro.
Konstruksjon: Innvendig blære. Slukkeegenskaper: Mindre branner og branntilløp i klasse A, B og F. 110 Slukkeskum Multipro er meget godt egnet mot brann i brennende fett og oljer. Kan også benyttes på elektriske branner inntil 240 volt.
Tømmetid: ca. 14 sekunder.
Kastelengde: Minimum 2.5 meter.
Drivgass: Komprimert luft.
Trykk: 8 bar / 0,8 Mpa.
Holdbarhet: 5 år fra produksjonsdato.
Brukstemperatur: -30°C til + 50°C
Standard: Produsert iht. britisk standard BS 6165:2002 small disposable fire extinguishers of the aerosol type.