Sammen kan vi redde liv!

COVID-19 Antigen hurtigtest med dokumentasjon (Moss/omegn)

  • 590,-

Produktet er for tiden utsolgt

Del
Artikkelnummer: C19-TEST-MOSS

Bestiller du testing via nettbutikken vil vi ta kontakt med deg - dette for å avtale gjennomføring av testen i ditt område, eller hjemme hos deg - enklere blir det ikke.* 

Testingen kan i praksis foregå hvor som helst, også i bilen om det er ønskelig å møte oss på farten. Når du møter våre medarbeidere, vil du få utlevert et skjema som må fylles ut slik at vi får registrert prøvesvaret korrekt (husk legitimasjon). Vi vil som rutine bære bekledning i henhold til smittevernkrav og -anbefalinger når testen skal tas.

For noen, der det er praktisk mulig og ønskelig, kan også testen gjennomføres av deg selv, under veiledning og observasjon av en av våre medarbeidere.   

Vi tar i mot bestillinger og håndterer disse fortløpende i samme rekkefølge som de kommer inn, med mulighet for å avtale time frem i tid. I hovedsak er tilbudet vårt tilgjengelig mellom klokken 09-17, men andre tidspunkter er mulig å avtale med oss på telefon om det er behov for dette.   

Kort ventetid og raskt svar etter at prøvesvaret foreligger (15-20 minutter). Prøvesvaret blir synlig på helsenorge.no etter få minutter, og ved behov kan du også få utstedt attest med prøvesvar.

Alle tester som benyttes hos oss er godkjent av FHI, og tas vanligvis ytterst i neseborene, i noen tilfeller også i halsen - testen i seg selv tar ikke mer enn 20-30 sekunder. 

Dersom prøvesvaret er positivt, vil vi alltid ta kontakt med deg.

Melding om positive prøvesvar er vi pålagt å melde inn til myndighetene og til bostedskommunen din via vårt journalsystem og/eller via telefon. 

For de som ønsker å ringe oss for å booke testing utenfor nettbutikken, tilbyr vi kortbetaling eller faktura (+49kr). 


Velkommen til oss :-) 

Vi leverer dette tjenestetilbudet i samarbeid med Elite Sikkerhet AS. 

* - Vi opererer i hovedsak i Moss kommune. Kunder som oppholder seg andre steder kan fritt benytte tjenestetilbudet, men vi forutsetter da at testen tas i Moss med mindre annet avtales særskilt.