Sammen kan vi redde liv!

Boson SARS-CoV-2 COVID-19 Hurtigtest

  • 45,-
Viser priser ekskludert mva - klikk her for å endre

På lager
Del
Artikkelnummer: BOS-01-C19

Boson SARS-CoV-2 Antigen hurtigtest for covid-19 selvtest til hjemmebruk

Boson SARS-CoV-2 er en antigen hurtigtest for COVID-19. Koronatest til privat bruk/selvtest.

Boson SARS-CoV-2 er CE godkjent (CE 0123) og beregnet til privat bruk uten bistand fra helsepersonell. SARS-CoV-2-antigen-hurtigtesten er en ettrinns-in-vitro-test basert på immunokromatografi. Den er utviklet til hurtig kvalitativ bestemmelse av SARS-CoV-2-virus-antigen i podeprøver tatt forrest i nesen fra personer med mistenkt Covid-19-infeksjon innenfor de første syv dager etter symptomer. SARS-CoV-2-antigen-hurtigtesten skal ikke benyttes som eneste grunnlag for diagnose eller utelukking av en SARS-CoV-2-infeksjon. Er man i tvil, bør man konsultere helsepersonell.


VIKTIG: Denne testen tåler ikke å bli fryst/eksponert for frost eller temperaturer under 4 grader celsius - ønsker du den levert rimeligst hjem i postkassen, må du sørge for at den hentes raskt etter levering slik at den ikke eksponeres for kulde. Er du usikker, bør du velge å hente den på nærmeste hentested som vanlig pakke og velge dette ved utsjekk i nettbutikken.

Norsk bruksanvisning følger med.

Følsomhet og spesifisitet

Boson Rapid SARS-CoV-2-Antigen Test Card-resultatet har blitt sammenlignet med den bekreftede kliniske diagnosen hos flere pasienter. I alt ble 156 prøver testet i undersøkelsen; Sensititvitet 96,77%, Spesifisitet 99,20% og nøyaktighet 98,72%.

Slik utføres testen

Testen er meget lett og rask å utføre. En bomullspinneprøve tas fra den forreste delen av nesen, ca. 2,5 cm inn. Bomullspinnen settes deretter ned i prøverøret, hvoretter 3 dråper fra prøverøret overføres til testkassetten. Resultatet kan avleses allerede etter 15-20 minutter. Nøyaktig og detaljert veiledning medfølger, beskrevet med tekst og vist med bilder.

En undersøkelse av brukervennligheten viste disse resultater:
99,10% ikke-profesjonelle brukere gjennomførte testen selvstendig med suksess.
97,87% av de forskjellige resultattyper ble fortolket korrekt.

Hvordan forholder man seg til resultatet?

Husk også at negative resultater ikke utelukker Covid-19 infeksjon. Negative resultater skal kombineres med kliniske observasjoner mm. Er man i tvil bør man kontakte kvalifisert helsepersonell.

Dette medfølger

  • 1 stk. testkassett
  • 1 stk. steril podepinne
  • 1 stk. reagensglass
  • 1 stk. buffer
  • Bruksanvisning
  • Holder til reagensglass (i emballasjen)

Dette produktet tas ikke i retur etter bestilling - angrefrist gjelder ikke på dette produktet av kvalitetsmessige hensyn.