Sammen kan vi redde liv!

DefiSign Pocket Plus

 • 25790,-
Viser priser ekskludert mva - klikk her for å endre

På lager
Del
Artikkelnummer: DEFISIGN-POCKET-PLUS

DefiSign Pocket Plus er en kompakt hjertestarter med mange funksjoner. Hjertestarterens lille størrelse gjør den enkel å transportere i den praktiske bærevesken som kan kjøpes separat. Hjertestarteren egner seg for både uerfarne og erfarne brukere, noe som gjør at den kan brukes i mange ulike situasjoner der det er nødvendig å ha med seg eller transportere en hjertestarter, for eksempel på idrettslag, festivaler, nødetater, offshore eller som hjertestarter i førstehjelpsutstyrskasser. Lysstyrken på LCD-skjermen tilpasser seg automatisk til omgivelsene. Den opplyste LCD-skjermen gir visuelle instruksjoner sammen med lydinstruksjonene som veileder brukeren under gjenopplivningsprosessen. EKG-displayet (valgfritt ekstrautstyr) gjør også hjertestarteren perfekt for profesjonelle redningsmenn. EKG-displayet gir ytterligere innsikt i hjerterytmen under og etter.

 • Produsent: Schiller 
 • Halvautomatisk utgave

✔️Barneknapp ✔️Kompakt ✔️EKG-skjerm (ekstrautstyr) ✔️Visuell veiledning på stor LCD-skjerm


DefiSign Pocket Plus Hjertestarter halvautomatisk   

Den lille størrelsen på DefiSign Pocket Plus hjertestarter halvautomatisk har den nyeste teknologien og kan betjenes av alle. Hjertestarteren lader systematisk energien som trengs for å administrere et støt, slik at støtet kan leveres så raskt som mulig i en kritisk situasjon. Takket være hjertestarterens lille design kan den enkelt transporteres i en matchende bæreveske og lagres på trange steder. På LCD-skjermen hjelper bilder brukeren med å administrere riktig gjenopplivingsteknikk. I tillegg har hjertestarteren en automatisk selvtest som sikrer at den forblir pålitelig og alltid leverer den beste ytelsen.

Hvem passer DefiSign Pocket Plus for?  

Den uerfarne brukeren:  

Hjertestarteren er kompakt og lett nok til å passe enkelt i en ryggsekk, slik at du alltid kan ta den med deg under aktiviteter der det ikke er en hjertestarter til stede, for eksempel fotturer, sykling eller seiling. For den uerfarne brukeren er det svært viktig at kontrollpanelet ikke er for komplisert, og at det umiddelbart er klart hvordan de kan betjene en hjertestarter. På-knappen, LCD-skjermen og støtknappen er nummerert. Dette viser den uerfarne brukeren hvilke trinn som skal gå gjennom selv før hjertestarteren er slått på. I tillegg er elektrodene forhåndstilkoblet. På hjertestarteren er det også integrert en barneknapp, som vil si at det automatisk konverterer hjertestarteren til barnemodus. Du trenger ikke ekstra barneelektroder for dette. Dette fjerner så mange operasjoner som mulig og gjør at redderen kan fokusere helt på å administrere riktig gjenopplivningsteknikk under HLR og gir ekstra støtte i form av:

 • Lydstøtte (trinnvis)  
 • Visuell støtte (bilder på LCD-skjermen)  
 • Metronom, som indikerer tempoet i brystkompresjoner. 

LCD-skjerm

Lysstyrken på LCD-skjermen tilpasser seg automatisk til omgivelsene, slik at de visuelle instruksjonene alltid er godt synlige.  Bildeinstruksjonene som vises på skjermen (i farger) samsvarer med lydguiden. Dette gjør bruken av hjertestarteren under kritiske situasjoner mye enklere for uerfarne brukere.  

Den erfarne brukeren 

Hjertestarteren har en unik kombinasjon av liten størrelse, stor LCD-fargeskjerm og EKG-funksjon!  Dette gjør denne hjertestarteren svært egnet for profesjonell bruk.  Hjertestarterens kompakte størrelse gjør den perfekt for bruk av nødetatene. I tillegg er hjertestarteren også perfekt for leger og helsepersonell, der det ofte er behov for en profesjonell hjertestarter med mer avanserte funksjoner.  Hjertestarteren har svært kort ladetid, noe som betyr at støtet alltid kan leveres innen 16 sekunder. Dette gir raskest mulig inngrep. EKG-displayet gir god innsikt i hjerterytmen. Dette kan overvåkes under distribusjon og gjennomgås på et senere tidspunkt gjennom et opptak. Den profesjonelle omsorgspersonen kan også bruke et oppladbart batteri. Dette sikrer at du trenger å bytte batteri sjeldnere, selv om du ofte slår AED av og på.  

EKG-Skjerm (valgfritt ekstrautstyr)

EKG-displayet (valgfritt ekstrautstyr) gir den profesjonelle brukeren bedre innsikt i pasientens hjerterytme. Displayet registrerer intervensjonsdata, noe som gir leger og redningsmannskaper en bedre oversikt over pasientens tilstand. Dette inkluderer data om HLR-kvalitet, EKG-kurve, impedanskurve og hendelsesdata. USB- og Bluetooth-funksjoner gjør det enkelt å vise de lagrede filene.  EKG-funksjon må aktiveres på serviceverksted hos leverandør, før levering. Pris på forespørsel.

Barneknapp

Egnet for pasienter i alle aldre. Hjertestarteren har en barneknapp som gjør det enkelt å konvertere innstillingene til barnemodus. Dette krever ingen ekstra elektroder, noe som holder kostnadene på et minimum. 

Batterier

2 batterier følger med DefiSign Pocket Plus hjertestarter. I tillegg  har enheten et internt batteri som må byttes ut etter omtrent 6 år. Holdbarhetstiden til de eksterne batteriene avhenger av følgende:  

 • Ved ukentlig selvtest 1 år og 6 måneder   
 • Ved månedlig selvtest 2 år og 6 måneder 

Selvtest 

AED-enheten utfører regelmessige selvtester for å sikre korrekt drift. Statusen indikeres av en blinkende av/på-knapp.

Inkludert

 • 1x DefiSign Pocket Plus AED helautomatisk 
 • 1x DefiSign lomme pluss veske 
 • 2x batterier 
 • 1x elektroder (forhåndstilkoblet) 
 • 1x Bruksanvisning 
 • 10 års garanti kun i kombinasjon med spesiell serviceavtale (fra 1990kr/år eks mva). Uten serviceavtale gjelder produsentens garanti på 15 måneder.

Funksjoner 

 • IP 44 (støv- og sprutbestandig)  
 • Støt: opptil 200 Joule (Multipulse Biowave Shock)  
 • Dataoverføring: USB eller Bluetooth  
 • Kvalitetsmerke: CG  
 • Automatisk selvtest  
 • LCD-fargeskjerm (auto

Dimensjoner og vekt   

Dimensjoner: 150 x 143 x 46 mm  
Vekt: 870 gr. 


Mer informasjon
Produktnavn: DefiSign Pocket Plus hjertestarter Halvautomatisk
SKU: DS-70S
Produsent: Schiller
Hel- eller halvautomatisk: Halvautomatisk
Dimensjoner/mål: 150 x 143 x 46 mm
Annet: 200J elektrisk sjokk, HLR på barn, Leveres inkl. veske, EKG skjerm (EKG-visning som ekstrautstyr)
Skjerm: Flerfarget
Godkjenning: CE
IP verdi: 44
Veske inkludert: Ja
Batteritid: Cirka 2 år
Levetid for elektroder: Cirka 2 år
HLR-veiledning: Metronom
Vekt: 0.870000