Sammen kan vi redde liv!

ANTI VIR 250 ML ALKOHOLFRI HÅNDESINFEKSJON 12 STK

  • 889,-

Produktet er for tiden utsolgt

Del
Artikkelnummer: VU ANTIVIR250-12

AntiVir™ er patentert, utviklet og produsert i Norge. Produktet er svært effektivt mot både virus, bakterier og sopp og oppfyller kravene i håndhygieneveilederen til FHI. Produktet er verken brannfarlig eller farlig å få i munn og øyne, og tørker ikke ut huden. 

Fordeler med produktet:

-Tar koronaviruset på under 15 sek

-Svir ikke i sår eller sprukken hud

-Ufarlig å få i munn eller øyne

-Tørker ikke ut huden

-Irriterer ikke huden

-Ikke brannfarlig

-Bleker ikke tøy ved normal bruk(eksponering>2min)

-uten alkohol

AntiVir er en trygg og skånsom hånddesinfeksjon.

Siden ingrediensene i AntiVir™ finnes naturlig i kroppen vil virus inaktiveres og bakterier drepes effektivt, uten å tørke ut eller skade huden. Kliniske tester viser at selv intens og gjentatt bruk ikke påvirker fettlaget til verken intakt, sprukken eller sår hud.

AntiVir™ har ingen faremerking, som vil si at den verken er brannfarlig eller farlig å få i munn og øyne. Produktet kan derfor trygt brukes av alle, inkludert barn og personer som oppholder seg i brannfarlige omgivelser.

AntiVir™ er en patentert, alkoholfri løsning utviklet av det norske sårbehandlingsselskapet SoftOx Solutions AS. I motsetning til alkohol er de effektive virkestoffene i AntiVir™ naturlig forekommende i menneskekroppen. En av ingrediensene bruker kroppen allerede for å forsvare seg mot uønskede mikroorganismer og virus. AntiVir™ angriper derfor ikke det naturlige fettlaget som beskytter huden og er skånsomt mot hudens naturlige mikroflora.

Rask inaktivering av virus og dreper bakterier, sopp og sporer.
Her er et utvalg:
Kappevirus (Corona, Vaccinia, Influensa, HIV og Herpes)
Nakne virus (Noro-, Polio-, Adeno- og Rotavirus)                    
Bakterier (Staphylococcus sp., P. aeruginosa & E. coli)
Gjær og sopp (Candida albicans, Aspergillus braziliensis)

AntiVir™ er parfymefri og lukter mindre skarpt enn alkoholbasert hånddesinfeksjon. Produktet består av substanser som avgir en klorliknende duft. Lukten forsvinner imidlertid raskt når hendene tørker.

Trygt
AntiVir™ er klinisk testet og svir ikke på sprukket og sensitiv hud. I motsetning til alkoholbaserte desinfeksjonsmidler er AntiVir™ klassifisert som ufarlig i henhold til CLP-regulering (EF nr. 1272/2008), og krever ingen sikkerhetsadvarsler.
Førstehjelpstiltak:Øyekontakt: Skyll forsiktig med vann i flere minutter, kontakt lege hvis ubehag vedvarer.Svelging: Drikk 1-2 glass vann eller melk, kontakt lege hvis ubehag oppstår.Innånding: Frisk luft, kontakt lege hvis ubehag vedvarer.

AntiVir™ er en trygg og skånsom hånddesinfeksjon. Siden ingrediensene i AntiVir™ finnes naturlig i kroppen vil virus inaktiveres og bakterier drepes effektivt, uten å tørke ut eller skade huden. Kliniske tester viser at selv intens og gjentatt bruk ikke påvirker fettlaget til verken intakt, sprukken eller sår hud.
AntiVir™ har ingen faremerking, som vil si at den verken er brannfarlig eller farlig å få i munn og øyne. Produktet kan derfor trygt brukes av alle, inkludert barn og personer som oppholder seg i brannfarlige omgivelser.

AntiVir™ er en patentert, alkoholfri løsning utviklet av det norske sårbehandlingsselskapet SoftOx Solutions AS. I motsetning til alkohol er de effektive virkestoffene i AntiVir™ naturlig forekommende i menneskekroppen. En av ingrediensene bruker kroppen allerede for å forsvare seg mot uønskede mikroorganismer og virus. AntiVir™ angriper derfor ikke det naturlige fettlaget som beskytter huden og er skånsomt mot hudens naturlige mikroflora.

Rask inaktivering av virus og dreper bakterier, sopp og sporer.