Sammen kan vi redde liv!

Medix - Cederroth Øyeskylleboks

  • 762,-
Viser priser ekskludert mva - klikk her for å endre

På lager
Del
Artikkelnummer: FK 908030

En robust og tilgjengelig øyeskyllestasjon er en naturlig og viktig del av førstehjelpsutstyret hos en bedrift. Ved sprut og søl av kjemikalier eller væsker på øyet har du dårlig tid. Det er viktig å starte skylling innen 3 sekunder for å redusere skade. På kjøkken, laboratorier, i industrien, verksteder, lager, ved ladestasjoner o.l. er øyeskyll spesielt viktig.


Denne enheten kan henges på vegg ved hjelp av det medfølgende veggbrakettet. Kofferten kan enkelt tas ut av braketten i farta, og dermed bringes med til skadestedet eller der pasienten befinner seg.


Kofferten inneholder Cederroth øyeskyll 500ml x 2, som har en funksjonell design og gode skylleegenskaper. En lett håndterlig flaske med ergonomisk øyekopp og generøs flyt av væske.


Cederroth øyedusj er bufret. Det betyr at væsken har en nøytraliserende effekt på sprut av syre eller base. Holdbarhet cirka 3 år i uåpnet tilstand fra produksjonsdato.


Stasjonen kommer ferdig merket med ISO-symbol for øyeskyll.


Innhold: 2 flasker 500 ml Cederroth øyeskyllevæske, HLR-nøkkelring, 2 x 30ml Natriumklorid skyllevæske, 15ml øyeskyllekopp. førstehjelpskort/veileder. (Kan suppleres med enkle plaster e.l mot tillegg i pris)


Produktinformasjon: H: 25 B: 18,5 D: 8,3 cm