Sammen kan vi redde liv!

Husholdningspakke - førstehjelp

  • 519,-
  • 423,-
Viser priser ekskludert mva - klikk her for å endre

På lager
Del
Artikkelnummer: 192

Vi i Medix Førstehjelp får stort sett forespørsler hver dag om ulike førstehjelpspakker. Flere av disse spørsmålene rettes av privatpersoner som søker etter en tilpasset enhet til sin husholdning. 

Derfor har vi i Medix Førstehjelp nå satt sammen et produkt vi mener passer greit for de aller fleste, med mulighet for enkle justeringer - for eksempel om noen i husstanden driver med idrett, er mye på tur eller kokkelerer mye over åpen flamme.


Denne førstehjelpspakken leveres i et praktisk lite plastskrin mål: 26. 5 x 16. 3 x 8. 7 cm, som kan monteres på vegg, eller tas med i bilen eller båten på tur.  

Har du spesielle hensyn du må ta i hverdagen? Legg igjen en kommentar ved utsjekk i kassen - og enheten vil kunne pakkes og tilpasses nøyaktig ditt behov! Ofte er det nok med å bytte ut noen enkle artikler med noe annet, dette påvirker svært sjeldent prisen. Vi tar alltid kontakt om avklaring er nødvendig.

Hvordan vet dere at jeg trenger nettopp dette? Vi i Medix Førstehjelp har jobbet med kurs, undervisning, beredskap, HMS og akuttmedisin i mange år. Det er vår greie. Over flere år har vi lyttet til kunder, behandlet tilbakemeldinger og fulgt råd og veiledning fra ulike fagkilder. Denne pakken er satt sammen av vårt team med erfarent akuttmedisinsk helsepersonell basert på dette.

Innhold (standard) 

Ass. plaster i pakke

Sårplaster 5x7cm

Sårplaster 10x15cm

Sårplaster vannfast 9x10cm

Sårstrips

Sårvaskeservietter x 6

Skiftesett liten

Kompress 10x10cm

Enkeltmannspakke liten

Enkeltmannspakke stor

Microporetape

Natriumklorid (skyllevæske) 30ml x 2 

Øyebadeglass

Brannskadegelbandasje 10x10cm x 2

Brannskadegel 3,5g x 3

Kompresjonsbandasje

Idealbind/universalbind

Gasbind x 2 

Ispose stor

Trekanttørkle

Redningsfolie

Saks

Munn til munn-maske 

Førstehjelpskort med instruksjoner

Artiklene kan komme levert enkeltvis, eller samlet i som en del av en fellespakning med flere artikler. Artikler kan variere, utebli og/eller suppleres dersom innholdet skal tilpasses kunden på bestilling.