NETTBUTIKK

MEDIX FØRSTEHJELP NETTBUTIKK


Medix Førstehjelp AS har i mange år levert utstyr, kurs, og personell for å dekke ulike behov. Ingen oppdrag eller kjøp er for små, og våre kunder strekker seg fra private barnefamilier, til små og store bedrifter, offentlige virksomheter og arrangementer med titusenvis av publikum.


Vårt mål er at du som kunde skal kunne føle deg ivaretatt av oss, for dette faget kan vi. Gjennom våre leverandør- og forhandleravtaler, kan vi levere førstehjelpsutstyr, forbruksmateriell og hjertestartere til svært konkurransedyktige priser, og ofte er vi absolutt billigst i Norge. Priser oppgitt i nettbutikken, med unntak av noen kampanjevarer, vil stort sett alltid speile produsentens veiledende utsalgspriser. Vi anbefaler derfor at man alltid tar kontakt med oss, dersom man ønsker å kjøpe hjertestartere, større førstehjelpsenheter, eller bulkordre - dette for å motta et eget, ofte mye bedre tilbud. 


Vi tilbyr også leasing til bedrifter og organisasjoner, via vår finansieringspartner GRENKE. Leasingperioder fra 6-60 måneder er tilgjenglig for de fleste produkter med verdi over 5000kr. 

Hva er vel en markedsledende hjertestarter til under 200 kroner/måned eks.mva? Trygghet trenger ikke koste mye, men resultatet er det samme - trygghet redder liv. 


Fakturabetaling er tilgjengelig for private og bedrifter gjennom vår partner Aprila Bank. Ved å velge faktura som alternativ, vil ordren manuelt håndteres og sendes snart ordren er godkjent. Fordringen overdras da av Aprila Bank, og varene sendes uten opphold etter behandling. Minstebeløp for faktura er 250 kroner.


Er du på jakt etter noe du ikke finner i nettbutikken, ta kontakt med oss på salg@medix.no eller telefon 40586090 - som totalleverandør har vi tilgang til hele helse- og sykehusporteføljen, og kan følgelig levere nødvendig utstyr til legekontorer, helseinstitusjoner, ambulanse, frivillige organisasjoner og andre beredskapstjenester.


MEDIX NETTBUTIKK


Medix Førstehjelp AS er stolt totalleverandør av utstyr og tjenester innen førstehjelp. Kurs, medisinsk forbruksmateriell, hjertestartere, HMS- og beredskapstjenester.


Vi leverer ulike personellgrupper til arrangementer og kursvirksomhet.Våre medarbeidere kan hjelpe deg, eller din bedrift å finne frem til de beste løsningene og gi skreddersydd opplæring etter behov.

RASK LEVERING

FASTE PRISER

Mulighet for ekspress

14 DAGER

ANGRERETT

Som privatperson

24 /7 SUPPORT OG

EGEN VAKTTELEFON

For de med serviceavtale

 
 

Medix Førstehjelp AS

Vi kan førstehjelp

Totalleverandør innen førstehjelp og arrangementsberedskap!

Åpningstider sentralbord

Mandag - fredag 

09:00-18:00

Lørdag, søndag og helligdager

10:00-16:00


Alle priser i nettbutikken vises ink. mva.

Kontaktinformasjon

Fjellom 30A

1529 Moss

post@medix.no

40 58 60 90

Døgnbemannet vakttelefon

Følg oss

Følg oss på sosiale medier for nyttige tips og triks innen førstehjelp - er du heldig kanskje du vinner en flott premie i en av våre mange konkurranser? ;-)

© Medix Førstehjelp AS - Organisasjonsnummer 923019499