OM OSS

Vår visjon er enkel. Vi ønsker å hjelpe til! Vi ønsker å hjelpe til å redde liv!

For oss er publikum, kunden og deres trygghet viktigst av alt. 

Om oss

Medix Førstehjelp AS er et MVA-registrert firma som tilbyr tjenester og utstyr innen førstehjelp og HMS. Vi har dyktige medarbeidere med bred erfaring innen emnet, flere med sitt daglige virke i den akuttmedisinske kjeden. Vi tilbyr i hovedsak førstehjelpskurs, salg av førstehjelpsutstyr og hjertestartere samt utleie av førstehjelpspersonell til ulike arrangementer.  Vi kan ved behov levere helsetjenester, og er selvsagt registrert hos NPE, som en trygghet for våre pasienter og kunder. Dette gjør oss til totalleverandør.


Vi har svært mange fornøyde kunder, og er godt etablert på markedet. Med oss på laget har vi nærmere 40 dyktige medarbeidere som skal gjøre det de kan for at kundene og pasientene vi er i kontakt med blir fornøyd.


Vi kan tilby gunstige leasingavtaler via vår samarbeidspartner Grenke, og er opptatt av at du som kunde skal ha den fleksibiliteten du trenger for å investere i trygghet for deg og de rundt deg, enten det er på jobb eller privat. Hos oss kan du ved hjelp av pakken "Medix fra leie til eie" enkelt avtale å kjøpe ut utstyr etter endt leasingperiode, eller du kan avtale levering av helt nytt utstyr med ny leasingavtale. Vi er registrert totalforhandler hos Noraid med alle rettigheter, og kan via Mediq Norge AS levere medisinsk utstyr og forbruksmateriell fra verdens ledende produsenter.

Èn rød tråd fra start til slutt!

Vi samarbeider med flere store vaktselskaper. Mulighetene gjør at vi med våre samarbeidspartnere, kan tilby totalpakker til arrangører med både vektere, ordensvakter og førstehjelpsberedskap. Alt dette til svært konkurransedyktige priser, samlet på én faktura. Enklere blir det ikke.  


Kontakt oss i dag - la oss hjelpe deg!


Ønsker du å vite mer om oss? Ønsker du uforpliktende tilbud på førstehjelpskurs, -utstyr, eller arrangementberedskap? Kanskje en gratis gjennomgang av dine HMS-behov?


Kontakt oss via vårt kontaktskjema, på post@medix.no eller ring vårt sentralbord på 40 58 60 90, og vi vil hjelpe deg!


Medix Førstehjelp AS - vi kan førstehjelp! 

Medix Førstehjelp AS

Vi kan førstehjelp

Kontaktinformasjon

Følg oss

Fjellom 30A

1529 Moss

post@medix.no

Følg oss på sosiale medier for nyttige tips og triks innen førstehjelp - er du heldig kanskje du vinner en flott premie i en av våre mange konkurranser? ;-)

Åpningstider sentralbord

Mandag - fredag 

09:00-18:00

Lørdag, søndag og helligdager

10:00-16:00


Alle priser i nettbutikken vises ink. mva.

© Medix Førstehjelp AS - Organisasjonsnummer NO 923019499 MVA - All rights reserved

40 58 60 90

Døgnbemannet vakttelefon

Totalleverandør innen førstehjelp og arrangementsberedskap!